Peugeot Gablini - Az ország első Peugeot márkakereskedése és szervize 2013 óta forgalmaz 100%-ban elektromos autókat. Több mint 1000 db értékesített és szervizelt elektromos gépjárművel a hátunk mögött az ország legtapasztaltabb elektromos autó szakértői vagyunk.

A Peugeot bemutatta a márka SUV szegmensének legkisebb 2008-as modelljének elektromos változatát. Magyarországon várhatóan évvégén kezdődik a modell előértékesítése, a szalonokban az első példányokat pedig év elejére várjuk.

A bevezetés pillanatától elérhető új PEUGEOT e-2008-at a 100%-ban elektromos motornak köszönhetően fürge viselkedés és felvillanyozó vezetési élmény jellemzi:

Mint a szabadság elkötelezett híve és a PEUGEOT izgalmas jövőképének hírnöke, az új modell az ösztönös és sokoldalú vezetési élmény ultramodern értelmezését nyújtja. A méreteire nézve vérbeli SUV-nak számító új 2008 hihetetlenül erőteljes és egyedi stílusával egyenesen felrobbantja a szegmenst. A high-tech modell a 3D PEUGEOT i-Cockpit® legújabb generációs változatával és a márka tudásának legjavát képviselő felszerelésekkel és vezetéssegítő funkciókkal kerül forgalomba.

Technikai érdekességek

A fékezéskor bekövetkező energia visszanyerésnek két módja áll rendelkezésre, melyek közvetlenül a sebességváltó karról kapcsolhatók:

Mivel a villanyhajtás nem mehet kárára az új PEUGEOT 2008 SUV egyéb tulajdonságainak, az akkumulátorok – ideális módon – a padlóban kerültek elhelyezésre. Az utastéri helykínálat és a csomagtartó-kapacitás így megegyezik a belső égésű motorral szerelt változatokéval.

Az akkumulátor töltési ideje a rendelkezésre álló berendezés teljesítményétől függ:

A navigációs rendszer képernyőjén vagy a MyPeugeot® mobil alkalmazáson keresztül időzített töltés beprogramozására is lehetőség van. A töltés elindítása és megállítása, valamint a töltési szint ellenőrzése bármikor kezdeményezhető.

Az ideális klímáról speciális berendezések gondoskodnak:

Az új PEUGEOT 2008 SUV elektromos változata a karosszériakialakításban nem mutat eltérést, de néhány izgalmas részlet azért finoman utal a villanyhajtásra:

És mivel a villanyhajtás nem csak a motorról szól, a PEUGEOT praktikus és közérthető szolgáltatások egész rendszerével segíti az ügyfelek közlekedését és a napi autóhasználatot.

Komfort szolgáltatások

Easy-Charge: könnyebb hozzáférés a különböző töltési megoldásokhoz az ügyfelek igényeihez igazított kínálattal. Otthoni vagy irodai töltőeszközök széles választéka (megerősített csatlakozó, Wallbox és Smart Wallbox fali töltőegység stb.) a villamos berendezések felmérésével és a legjobb töltési megoldás megtalálásával. A tényleges beszerelést a márka biztosítja. Ezzel párhuzamosan a Free2Move szolgáltatások keretében a márka nyilvános töltési megoldásokat is kínál. A töltőkártya Európa-szerte több mint 85 000 töltőoszlopot számláló hálózat használatát biztosítja. A töltőállomások előzetes kiválasztása a távolság, a töltés sebessége és az ár alapján történik. Az online navigációs szolgáltatás pedig a kiválasztott állomáshoz irányítja a gépjárművet.

Easy-Move: az ügyfelek mobilitásának biztosítása. A Free2Move szolgáltatások keretében biztosított útvonaltervező eszköz hosszú utak megszervezésére is alkalmas: a legelőnyösebb útvonalat ajánlja fel a következő töltésig még megtehető távolság és az útközben fellelhető töltőoszlopok figyelembevételével. Az egyértelmű és stresszmentes navigáció érdekében az útvonal közvetlenül a gépjármű érintőképernyőjén kerül kijelzésre. A gépjármű bérleti díja egy kibővített mobilitási szolgáltatást is tartalmaz: szükség esetén az ügyfél belső égésű motorral szerelt gépkocsit is bérelhet. Egy a MyPeugeot alkalmazásban található eszköz pedig a gazdaságos vezetésre és az optimális hatótávolság biztosítására vonatkozó tanácsokkal szolgál.

Serenity: segítségnyújtás az ügyfeleknek az új PEUGEOT e-2008 SUV teljes életútja alatt. A PEUGEOT weboldalain új szimulátorok és digitális útvonalak segítik az elektromos autók minél jobb felfedezését. A gépkocsi finanszírozási konstrukciója a különböző szolgáltatási szerződésekre és az assistance szolgáltatásra is kiterjedhet. Az akkumulátorkapacitást igazoló okirat pedig megkönnyíti a gépjármű újraértékesítését

Galéria

Feliratkozás

Iratkozz fel, ha elsőként szeretnéd megkapni az árlistát, ha részt akarsz venni a hazai bemutatón, vagy csak tudni mindenről az e-208 kapcsán!

Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni a PEUGEOT GABLINI akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!