fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

Videós autódiagnosztika

GÉPJÁRMŰDIAGNOSZTIKA VIDEOFILMEN

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a szervizelésre átadott autón a karbantartást – javítást végző szakember olyan berendezésen, alkatrészen is felfedezett kopást, meghibásodást, elhasználódást vagy elváltozást, amelyre Ön nem számíthatott, és a gépjármű munkafelvételekor sem látszott.

Ez hogyan történik?

Szerelőnk a Peugeot minőségi előírásainak megfelelően több ponton ellenőrzi autóját.

Az emelőn a járművet alaposabban átvizsgálhatja, és közelről láthatja a jármű alsó részét is. Ilyenkor sokszor kiderül, hogy például nem csak a fékbetétek szorulnak cserére, hanem a féktárcsák vastagsága is elérte a kritikus határt, és rövid időn belül ismét esedékes lenne, hogy szervizbe vigye autóját.

Miért jó nekem ez a szolgáltatás?

  • A szolgáltatás ingyenes, minden Peugeot márkaszervizben szervizeltetett járműhöz térítésmentesen igénybe vehető!
  • Nem kell újabb szerviz időpontot kérnie, egyeztetnie.
  • Kényelmesebb, mert nem kell ismételten nélkülöznie autóját egy újabb szervizbeavatkozás miatt.
  • Bizonyos beavatkozásokat egy megbontással elvégezhetnek, így például ha a fékbetét cserével egyidőben a féktárcsákat is cserélik, akkor összességében kevesebb munkaóra-ráfordítással, és ezáltal alacsonyabb munkadíj-költséggel megoldhatja a problémát!
  • Számos berendezés, alkatrész csak komoly megbontással hozzáférhető, melynek munkaóra-díja esetenként magasabb, mint a cserélendő alkatrész ára. Ha ilyen esetben a szerelő észreveszi, hogy egy másik alkatrész cseréje is rövid időn belül esedékes lenne, akkor az előrébb hozott cserével Ön komoly költségeket takaríthat meg, hiszen, ha külön cseréltetné az alkatrészt, akkor ismét a teljes és költséges megbontást el kellene végezni autóján.

Hogyan működik?

Az autóján dolgozó vezető szerelő egy videofilmet készít a problémás területről, melyhez szóbeli magyarázatot is rögzít. A videofilm alapján a munkafelvevő árajánlatot készít, és a felvett filmmel együtt megküldi Önnek jóváhagyásra.

A film és az árajánlat megtekintése után Ön szabadon dönthet arról, hogy a plusz beavatkozást megrendeli-e vagy sem, illetve lehetősége van kiegészítő információkat is kérni.

PEUGEOT VIDEOCHECK

  • Világos, átlátható árajánlat
  • Tervezhető kiadások.
  • Pontos kép a felmerült javítási és karbantartási munkákról.
  • A PEUGEOT szervizekben végzett valamennyi művelet esetén igénybe veheti a VideoCheck szolgáltatást!

* A VideoCheck bármely márkaszervizünkben igénybe vehető szolgáltatás, amely egy karbantartási vagy javítási munkára váró gépjármű állapotfelmérése során felmerülő további elvégzendő beavatkozásokról ad részletes tájékoztatást. Az ügyfél e-mailben vagy SMS-ben egy – elektronikus linken elérhető – videofelvételt és egy árajánlatot kap a javasolt munkákra vonatkozóan, melyekhez hozzájárulását kérik. Az állapotfelmérés a rejtett hibákra nem tér ki, és semmi esetre sem helyettesíti a kötelező Műszaki Vizsgát és a kötelező gyári karbantartást.

Jöjjön el hozzánk!

GABLINI M3

Cím: 1152 Budapest Városkapu u. 1.
Telefon: +36 1 415 02 06
E-mail: m3@gablini.hu

GABLINI Budaörs

(csak szerviz)
Cím: 2040 Budaörs Malomkő u. 2.
Telefon: +36 23 802 200
E-mail: budaors@gablini.hu

Szerviz bejelentkezés

Tisztelt Ügyfeleink!

Online szervizbejelentkezéshez, kérjük válassza ki az Önhöz legközelebb eső Peugeot szervizünket és kattintson a megfelelő gombra.

M3 (1152 Budapest, Városkapu u.1.)

Budaörs (2040 Budaörs, Malomkő u.2.)