fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

PEUGEOT Assistance

Az Ön szolgálatában. Minden időben.

A Peugeot Assistance egy olyan segélynyújtó szolgáltatás, mely garantálja, hogy a gépjármű utasai azonnali segítséget kapjanak, és folytathassák útjukat, ha a gépjármű véletlenül útközben meghibásodna, és ennek következtében mozgásképtelenné válna.

A Peugeot Assistance minden körülmények között a nyugalmat biztosítja Önnek, függetlenül attól, hogy milyen típusú Peugeot gépjárművel rendelkezik.

A Peugeot Assistance szolgáltatásai

(1) A szolgáltatás ingyenes minden garanciális Peugeot gépjárműre, garanciális jellegű meghibásodás esetén.
(2)Maximum 4 napra és bruttó 120000 Ft összeghatárig. A csereautó letétköteles szolgáltatás, a letét összege a jármű Casco biztosításának önrészével egyenlő.
(3)Maximum 3 napra és utasonként max. bruttó 120000 Ft összeghatárig

Jelen szöveg kivonat a Peugeot Assistance általános feltételeiből, a változtatás jogát a P Automobil Import Kft. fenntartja. A Peugeot Assistance szolgáltatás igénybevételének pontos feltételeit a gépjármű szervizkönyve tartalmazza.

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

A Peugeot Assistance minden körülmények között a nyugalmat biztosítja Önnek, függetlenül attól, hogy milyen típusú Peugeot gépjárművel rendelkezik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni a GABLINI akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!