fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

Tartozék katalógusok

​​FEDEZZE FEL TARTOZÉKAINK SZÉLES VÁLASZTÉKÁT!

Szerelje fel Peugeot-ját igényei szerint. Lapozza át tartozékkatalógusunkat, és varázsolja még személyesebbé gépjárművét. 

Válogasson a kényelmi, praktikus vagy akár az esztétikai tartozékaink közül a maga örömére.

A Peugeot tervezői az Ön speciális igényeire is gondolnak, ezért az alábbi kategóriákban terveztek az Ön gépjárművéhez tökéletesen illeszkedő tartozékokat:

Kényelem: Néhány egyszerű ötlettel is a kényelem legmagasabb fokát érheti el. Szerelje fel gépjárművét leleményes tartozékokkal, hogy Önnek és utasainak minden eddiginél kellemesebb autózási élményben lehessen részük.

Külső & belső stílus: Alakítsa gépjárművét tetszése szerint a legapróbb részletekig, hogy még jobban kiemelje gépjárműve esztétikus külső és belső stílusjegyeit. Erősítse a sportos és esztétikus jelleget vagy az elegáns és dinamikus vonalakat anélkül, hogy le kellene mondania a gépjármű harmonikus stílusáról.

Védelem: Ne engedje, hogy a mindennapok apró megpróbáltatásai miatt a kifinomult stílusáról és kényelméről ismert Peugeot-ja veszítsen eredeti varázsából! Ötletes tartozékaink segítségével autója értékét tartósan megőrizheti.

Szállítás és szabadidő: A hosszú utazásokra vigyen magával mindent, amire szüksége lehet. Legyen szó kerékpártartóról, síléctartóról, tetőboxról, tetőcsomagtartóról vagy vonóhorogról, Önnel együtt sportszerei is első osztályú kényelemben utazhatnak.

Biztonság: Előfordulhat, hogy bizonytalan vezetési környezetben, kiszámíthatatlan közlekedési viszonyok és feltételek mellett kell autóba ülnie: a biztonsági tartozékokkal felkészülhet a váratlan helyzetekre, ugyanakkor autóját és utasait is biztonságban tudhatja.

Multimédia: Szerelje fel gépjárművét a mai, modern technológiákkal, melyek segítségével folyamatosan kapcsolatban maradhat a világgal, megkönnyítheti a közlekedést, és még nagyobb vezetési élményben lehet része.

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni a GABLINI akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!